lördag 12 januari 2013

17-1 och årets mål

Det är lördag och jag försöker tina upp... Det är ju ofattbart kallt i Behrn Arena, bandy. Att stå inne i en frys för att sedan gå ut i "lilla Sibirien" gör ju att benmärgen börjar stelna lite. Men då får upplevelsen värma, som bandyn i dag.

17-1 till ÖSK mot gästande Nyborg. Nyborg som ligger i Sibirien, typ. Säkert 1100 mil härifrån, det kan inte vara kul o sätta sig i bussen och åka hem för killarna i Nyborg OM det inte vore för deras 17-1 reducering som kom i absolut sista delen av matchen, det var 16 sekunder kvar. Killen skjuter direkt på avslag mot ÖSK-keepern som släpper in bollen MELLAN BENEN!!! En bandyboll som skjuts från 50 meter ska inte släppas in mellan benen. Men, det hände och det skänkte nog Nyborg ett leende att ta med in i bussen. Det måste även bli ÅRETS MÅL i årets allsvenska.

När jag ändå är inne på ämnet sport på is så måste jag nämna ÖHK-Leksand som spelades i går, Behrn Arena Hockey... FAN! 2-3, kom igen nu! Hur länge ska Peter Andersson få sitta ostört på sin stol? Peter i all ära, han har gjort ett fantastiskt jobb med hockeyn, fast är det inte dags att kliva åt sidan och in med en ny röst i rummet? Skulle inte han sluta förresten om Conny kom tillbaka? Jag väntar på att NA ska få igång motorsågen och börja fälla träden...

Laddar för att hänga på dansen på Brunnsparken i kväll. Som styrelseledamot så måste jag ju se vad som händer och sker i det dagliga arbetet, det ska bli kul. Det ryktas om ofantligt mycket folk och som garderobiär är jag rädd för att jag kommer skapa kaos. Fri entré f.ö.

Nu tror jag att det faktiskt bara är fötterna som inte fått tillbaka känseln, men det kommer väl.

Filip

1 kommentar:

  1. Nu ska ju inte Nyborgs-spelarna åka hem. Dom reser till huvudstaden för att roa sig lite. Match mot Gustavsberg i morgon söndag. Precis som lokalkonkurrenten Kalix river de av två motståndare i ett nafs när dom är söderut.

    SvaraRadera