tisdag 19 oktober 2010

Då så...

Har precis avslutat en middag med mig själv. Jag kan bara säga att dessa höstkvällar är underbara. Tända ljus, gott rött vin och en middag! Synd bara att jag sitter själv, men samtidigt är det många i världen som gör det så jag är ju inte ensam och kan då inte klaga.

Fläskfilé a´la Nyängen
Fläskfilé
Broccoli/Brysselkål
Creime Fraiche
Grädde
Färska champinjoner eller annan färsk svamp
salt/peppar/passande kryddor
Ost

Gör som så att du bryner filén först i pannan samtidigt som du kokar grönsakerna. När köttet är brynt så häller du ned creime fraichen, grädden och svampen, låt det puttra ett tag. När grönsakerna är klara så lägger du allt i en ungsform och låter det mötas i en gratinering med ost.

Serveras med Cola Zero eller ett glas rött.

NJUT!

Filip

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar